Autor: Eneken Sepa, Sotsiaalministeerium • 22. november 2021

Kelle korraldusi peab töötaja täitma, valitsuse või tööandja omi?

Vabariigi Valitsuse (VV) korraldusega nr 305 kehtestatud riigisisesed meetmed ja piirangud on kehtivad avalikes kohtades ning korralduses nimetatud tegevustele. Praktikas on tekitanud küsimusi, kas ja mis nõudeid peavad järgima töötajad – kas VV korralduses sätestatud nõudeid või tööandja korraldusi.
Foto: Pixabay

Praktilised näited!

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700