Autor: Palgauudised.ee • 25. november 2021

Kriis näitas kätte juhtimiskultuuri paranduskohad

Seekordne saade on lindistatud 2021. aasta septembrikuus konverentsil Palga Päev 2021. Kuulete vestlusringi, mis keskendub muutunud töötegemise viisidele.

Kogemusi jagasid aktsiaseltsi Kaubamaja teenindus- ja personalidirektor Piret Mårtensson, aktsiaseltsi Alexela personalijuht Katrin Püks ja Elisa personalivaldkonna juht Kaija Teemägi. Personalijuhid rääkisid muutustest töötegemisviisides, töötajate tasustamisest ning juhtide rollist ja juhtimiskultuurist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700