Autor: Ruti Einpalu • 27. november 2021

Vigadest õppimine on suur müüt

Minu põhiteemaks on keerulised vestlused – tagasiside vestlused, arenguvestlused, coachivad vestlused, muutuste juhtimine. Töötades koolitaja ja coachina erinevate juhtidega, on sõelale jäänud kaks küsimust, mis ikka ja jälle korduvad: “Kuidas kasutada coachingu põhimõtteid juhtimises” ja “Kuidas hakkama saada inimestega, kes teevad vigu ja mitte üks kord, vaid korduvalt”
Foto: Unsplash

Kirjutasin Edasisse suve lõpus sellest lühikese loo. Nüüd avaldan selle pisut täiendatuna ka oma blogis. Püüan vastata mõlemale küsimusele korraga.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700