Autor: Elis Vaiksaar • 7. detsember 2021

Sekretäri, sekretär-asjaajaja ja juhiabi ametikohtade 2021. aasta III kvartali palgaraport

Statistikaamet avaldas selle aasta III kvartali palgastatistika. Vaatame üle, mis seisus olid sekretäride, sekretär-asjaajajate ja juhiabide mediaanpalgad 2021. aasta kolmandas kvartalis ning võrdleme, milliseid muutusi on nendel ametikohtadel toimunud võrreldes teise kvartaliga.
Foto: Pixabay

Sekretärid (kuulub ametirühma asjaajamise tugitöötajad) - Asjaajamise tugitöötajad kasutavad kirjutusmasinaid, personaalarvuteid vm tekstitöötlusseadmeid kirjade jm dokumentide koostamiseks, kontrollivad ja vormindavad teiste töötajate koostatud dokumente, tegelevad sissetulevate ja väljuvate kirjadega, vaatavad läbi koosoleku- ja kohtumissoove ning täidavad mitmesuguseid haldusalaseid abiülesandeid. Võrdlusbaasis on 135 meest ja 2078 naist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700