Autor: Ilona Nurmela, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 9. detsember 2021

Miks töötajad lahkuvad?

Tänapäeva maailmas, kus tööjõupuudus juba näpistab ja turg on ammu töötajate päralt, on elujõulisemad tööandjad need, kes … ei, mitte kõige rohkem maksavad, vaid need, kes kõige rohkem hoolivad ja suudavad olla paindlikud. Kallid tööandjad, unustage ära tagumikutunnid, müügiargumendina „meil on kena kontor ja hea kohv“ ja „kui panustad, on tasu vääriline“ – seda viimast argumenti ei usu enam ka töönarkomaanid.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Ilona Nurmela

Suhtumine, suhtumine ja veelkord suhtumine, kuigi mõnikord ka lojaalsusboonused ja optsioonid on see, mis töötajaid lojaalsena hoiab. Kuidas teha nii, et töötaja tänapäeval teile jääks, mitte ei läheks laia maailma õnne ja paremat suhtumist otsima? Nähke oma töötajaid inimestena, mitte mööbli päraldise või olendina, kellest teie hierarhiliselt üle olete (loe: saate keelata ja kästa, puua ja lasta).

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700