Autor: Alice Salumets, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 8. detsember 2021

Töölepingu lõpetamisest: ole valvas, sest saatan peitub detailides

Mõnikord jääb mulje, et töölepingu lõpetamine on midagi nii iseenesestmõistetavat, et tahaks öelda: „Mis see siis ära ei ole!“ Internetiavarustes ja ka ajakirjanduses võib tihti leida artikleid töölepingu lõpetamisest, kuid vaatamata sellele näeme praktikas tihti seda, et nii töötajad kui ka tööandjad eksivad töölepingu lõpetamise reeglite vastu. Seetõttu kirjutan veel kord sellest, mida panna tähele töölepingu lõpetamisel.
Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat Alice Salumets
Foto: Meeli Küttim

Töölepingu lõpetamine kokkuleppel

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700