Autor: Meeli Miidla-Vanatalu • 14. detsember 2021

KKK: Kellega võib sõlmida muutuvtunni kokkulepet

Töölepingu seadus lubab 15. detsembrist sõlmida muutuvtunnilepinguid. Tööinspektsiooni peadirektori asetäitja Meeli Miidla-Vanatalu selgitab kellega ja kuidas seda teha võib ning milliste nüanssidega tuleb arvestada.
Foto: Unsplash

? Ettevõttes (kaupluses) koostatakse tööajakava selliselt, nagu töötajatele sel kuul kõige paremini sobib. Kaupluses töötab palju osalise tööajaga töötajaid, sh üliõpilasi, pensionäre jne. Kas tööandja võib sõlmida töötajatega muutuvtunnilepinguid ka tagasiulatuvalt (summeerimisperiood algas 1. oktoobrist)?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700