Autor: Tõnu Tramm • 22. detsember 2021

Palgaraport: kõrgeimat palka saavad Läänemaa veokijuhid

Statistikaameti värske palgaraporti andmetel oli tänavu kolmandas kvartalis veokijuhtide mediaanpalk maakonniti kõige kõrgem Läänemaal, kus on olnud ka palgakasv võrreldes aasta esimese kvartaliga kõige suurem, tervelt 25%.
Läänemaa palgakasvu mootoriks on Haapsalus registreeritud Est-Trans Kaubaveod.
Foto: Est-Trans Kaubaveod

Statistikameti kolmanda kvartali palgastatistika andmetel oli Eestis 12 661 veoautojuhti, kes juhivad ja hooldavad lühi- ja pikamaasõitudel kaupade, vedelike ja raskete veoste transpordiks mõeldud veoautosid. Kokku kuulus valimisse 12 626 meest ja 35 naist, kelle keskmine mediaantöötasu oli ametliku statistika alusel 975 eurot kuus.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700