Autor: Palgauudised.ee • 21. detsember 2021

Kummutame 5 müüti, sealhulgas: tootmises töötamine ei tasu ära

Tootmisettevõtetes otsitakse pidevalt tööjõudu, kuid paraku ei ole töö tehases või vabrikus paljude tööotsijate esimene valik. Tööjõurendi ja värbamisettevõtte Finesta tööjõurendi osakonna juht Kerli Kadak kinnitab, et tootmistööga kaasnevad mitmed iganenud uskumused, mida võib tänapäeval juba müütide alla liigitada.
Foto: Pixabay

Töö sobib ainult tugevatele meestele

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700