Autor: Henry Auväärt • 17. detsember 2021

Kes on Eesti ihaldusväärseimad tööandjad 2021?

Eesti suurima tööportaali CVKeskus.ee poolt juba kümnendat järjestikust aastat korraldatud uuringus selgusid taaskord ihaldusväärseimad tööandjad ehk ettevõtted, kus eestimaalased kõige enam töötada sooviksid.
CVKeskus.ee turundusjuht Henry Auväärt

2021. aasta ihaldusväärseimaks tööandjaks valiti tänavu Wise. Teise koha saavutas LHV Pank ja esikolmikusse kerkis uue tulijana Eesti parimate tööandjate edetabelis viimastel aastatel ülikiiret kasvu näidanud Bolt Technology.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700