Autor: palgauudised.ee • 17. detsember 2021

Märka märke ja toeta oma kolleegide vaimset tervist!

Kui märkad, et kolleeg on oma mures üksi jäänud ja vajab abi, soovita talle vestlust oma ala professionaaliga. Olgu tegemist poemüüja, autojuhi, tervishoiutöötaja, sotsiaaltöötaja, päästja, asutuse juhi, kogukonna sädeinimese või hoopis muu eriala esindajaga, on vaimse tervise nõustajad alati olemas. Helista tasuta nõustamisliinile 660 4500.

Vaimse tervise nõustamine on tasuta kõigile, k.a. Haigekassa lepinguta isikutele. Nõustamine on eesti, vene ja inglise keeles. Videonõustamisele pääseb juba kahe nädala jooksul, kuid kiirema lahendusena on saadaval nõustamisliin telefoni ja chat’i teel. Loe lisainformatsiooni ja pöördu videonõustamisele www.palunabi.ee/vaimnetervis.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700