Autor: Elis Vaiksaar • 23. detsember 2021

Administraatorite palgaraport | 2021. aasta III kvartal

Vaatame läbi administraatorite selle aasta 3. kvartali palgamuutused ja uurime, kuidas on palk viimasel ajal käitunud.
Foto: Pixabay

Üldadministraatorid on töötajad, kes võtavad vastu ja tervitavad külastajaid, kliente või külalisi ning vastavad päringutele ja palvetele, kaasa arvatud kohtumiste korraldamist puudutavatele palvetele. Pearühma kuulub 4226 inimest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700