Autor: Maret Maripuu • 11. jaanuar 2022

Maret Maripuu: kaotusevalu ei saa vähendada, küll aga surmi ära hoida

Maret Maripuu.
Foto: Erakogu / Tööinspektsioon
Aasta alguses avalikkust šokeerinud traagilised tööõnnetused näitavad veel kord, et riskianalüüsid on tõsine asi, mitte lihtsalt bürokraatlik paberimäärkimine, kirjutab Tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu.

2. jaanuaril kaotasid oma elu tööd tehes kolm inimest – kaks kogenud töötajat ning üks noormees, kes tegi tööelus esimesi samme. Kriminaalmenetlus peab näitama, mis juhtus ning mis läks valesti, et õnnetus juhtuda sai. Perede kaotusvalu see teadmine vaevalt et vähendab. Küll aga on see äratuskell kõigile tööandjatele vaadata üle oma töökeskkonnas toimuv, et töö tegemine saatuslikuks ei saaks.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700