Autor: Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee • 10. jaanuar 2022

Kohtusaalist: kuidas tõmmata piir lepingueelsete läbirääkimiste ja töösuhte alguse vahele?

Tülid „proovipäevade“ üle tunduvad olevat töösuhetes sagedased. Alles novembrikuu Palgauudistes vaatlesime hiljutist maakohtu lahendit, kus töösuhte pooled vaidlesid suulise töölepingu ja „proovipäevade“ üle, ja on tähelepanuväärne, et äsja lahendati ühte selleteemalist vaidlust alates töövaidluskomisjonist kuni koguni Riigikohtuni välja (Riigikohtu 06.12.2021 otsus nr 2-20-5834).
Elena Lass, Advokaadibüroo Kaarma & Kaldvee

Riigikohus „proovipäevadest“

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700