Autor: Palgauudised.ee • 11. jaanuar 2022

Tartu õpetajate palga alammäärad tõusevad

Tartu Linnavalitsus ja Tartu Haridustöötajate Liit ning Tartu Maakonna Haridustöötajate Ametiühing allkirjastasid kollektiivlepingu 2022. aastaks.
Foto: Pixabay

Võrreldes eelneva aastaga tõuseb tänavu Tartu õpetajate palga alammäär 7,4 protsenti. Üle 7 protsendi tõusevad palga alammäärad ka koolide abiõpetajatel ja lasteaedade õpetaja abidel ning koolide raamatukogutöötajatel.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700