Autor: Palgauudised.ee • 21. jaanuar 2022

Kas töötaja jälgimine kaameraga on lubatud?

Ettevõttes, eriti kui rääkida suurfirmadest, on keeruline jälgida, kes ruumis liiguvad või ega keegi võõrale varale silma peale pane. Õigesse kohta pandud valvekaamera ei aita mitte ainult pikanäpumehi kinni püüda, vaid ka vargusi ennetada. Tänapäeva valvekaameratel on lisaks objekti valvamisele ka teine oluline funktsioon - nad aitavad muuta tööprotsesse efektiivsemaks.
Foto: Pixabay

Nutikad valvekaamerad annavad teada, kui territooriumil või hoones on toimunud keelatud tegevus. “Mõnikord on rikkumised pahatahtlikke kavatsustega, kuid toimub ka lihtsalt eksimusi,” märkis G4Si kommunikatsioonijuht Maxim Tuul.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700