Autor: Palgauudised.ee • 27. jaanuar 2022

Haridustöötajate palgad tõusevad ka tänavu

Üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste õpetajate töötasude alammäär tõuseb tagasiulatuvalt alates 1. jaanuarist 2022 ja Tallinna Linnavalitsus kinnitas määruse, millega tõstetakse Tallinna linna haridustöötajate töötasu alammäärasid käesoleval aastal.
Foto: Väino Tuisk

Üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuste õpetajate töötasude alammäär tõuseb üleriigiliselt 7,3 protsendi võrra tagasiulatuvalt alates 1. jaanuarist 2022. Seega tõuseb kõigi üldhariduskoolide ja kutseõppeasutuse õpetaja palga alammäär 1315 eurolt 1412 eurole.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700