Autorid: Eliisa Matsalu, Ken Rohelaan • 2. veebruar 2022

Rimi tõstab rekordiliselt palka, olles valmis enamakski

Rimi suunab suure osa palgatõusust kauplusetöötajatele.
Foto: Andres Haabu
Käesoleva aasta alguses on Rimi otsustanud teha ajaloo suurima palgatõusu kõigile oma töötajatele, ütles Rimi ostudirektor Maris Rannus.

Rimi jaoks tähendab rekordiline palgatõus lisakulu 2 miljonit eurot. Rannus täpsustas, et ettevõtte palgafond suureneb kokku 7,5 protsenti, millest enamus suunatakse kauplusetöötajatele. Kauplusetöötajad moodustavad Rimi personalist üle poole.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700