Autor: Kristi Jõeorg • 26. veebruar 2022

Kuidas ühitada töö- ja pereelu?

Sageli kipub tööelu pereelu üle võimust võtma ja ületunnid pereaega näpistama. Sellel on aga tõsised tagajärjed. Tasakaalu saab luua väikeste igapäevaste sammude ja otsustega.
Kristi Jõeorg, Protect Estonia OÜ tööohutuse ekspert.

Inimesed, kes veedavad pikki päevi tööl, kipuvad kergemini vaidlema või tõmbuvad endasse ning jätavad oma partneri ja lapsed pärast tööd hooletusse. See muudab paljude perede õhtutunnid pingeliseks. Laste ja partneri peale tõstetakse kergemini häält ja tuntakse üldist ärritust. Pereliikmete tööülesanded võivad olla erinevad: näiteks üks töötab palju veebis ja soovib pärast tööd suhelda, teine aga töötab terve päeva inimestega ja vajab pärast aega omaette olemiseks. Lapsed tulevad koolist-lasteaiast ja ka neil on lapsevanematele omad ootused.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700