Autor: Palgauudised.ee • 8. veebruar 2022

Kohus keelas politsei- ja piirivalveametil teenistujate vallandamise

Tallinna halduskohus rahuldas kuue kaebaja esialgse õiguskaitse taotlused ning keelas politsei- ja piirivalveametil nende teenistussuhete lõpetamise COVIDi tõendi esitamata jätmise tõttu, kuni põhiasjas on kohtulahend jõustunud. Tallinna halduskohus keelas veel üle 20 ameti teenistuja vabastamise ja andis pooltele tähtaja kompromissi sõlmimiseks.
Politsei- ja piirivalveamet tahab, et kõik politseinikud oleks vaktsineeritud
Foto: Liis Treimann

Halduskohus viitas suuresti Tartu Ringkonnakohtu 28. jaanuari 2022.a lahendile ning leidis sarnaselt ringkonnakohtule, et PPA poolt kehtestatud vaktsineerimisnõue ei ole eesmärgi suhtes proportsionaalne.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700