Autor: Eliisa Matsalu • 21. veebruar 2022

Jaani paneb lõpuks lauale muudatuse, mis lubab skeemitavaid ettevõtteid trahvida

Siseminister Kristian Jaani.
Foto: Andras Kralla
Siseminister Kristian Jaani lubab lähikuudel, heal juhul isegi lähinädalatel viia riigikokku ridamisi välismaalaste seaduse muudatusi, millest üks likvideeriks vastuolu, mis ei luba seadust rikkuvaid tööandjaid karistada.

Politsei ei ole saanud juba üle pooleteise aasta karistada tööandjaid, kes on vahele jäänud ebaseadusliku tööjõu kasutamisega. Kui kõnealune vastuolu seaduses muuta, saab politsei taas tööandjaid trahvida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700