Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 14. veebruar 2022

Kohtusaalist: töötaja tausta kontrolli enne töölepingu sõlmimist

Tööandja kontrollis töötaja tausta alles peale töölepingu sõlmimist ja selle pealtnäha tühise asjaolu tõttu tuli tal paraku kulutada kohtuuksi, aega ja närve. Töötaja väidetavalt varjas, et teda on eelmisest töökohast usalduse kaotuse tõttu lahti lastud.
Foto: pexels

Kohtuloo asjaolud

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700