Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 25. veebruar 2022

TOP 100 palgamaksjat ehitusmaterjalide sektoris

Värskest Äripäeva Infopanga Ehitusmaterjalide tootjate raportist selgusid 2021. aastal kõige kõrgemat keskmist palka maksnud ettevõtted. Kuigi enamuses ettevõtetes on palgad juba jõudsalt kerkinud, prognoosivad juhid jätkuvat tugevat palgasurvet. Vaata, kelle palgad on juba palju tõusnud ja kellel on veel kasvuruumi.

Ehitusmaterjalid sektoris on endiselt palju määramatust. Nii peegeldubki Äripäeva Infopanga juhtide küsitlusest, et kuigi toote hind küll kasvab, siis müügitulu kasv jääb hinnakasvu prognoosist maha. See tähendab aga, et kasvavale palgasurvele tuleb vastata kasumlikkuse arvelt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700