Autor: Palgauudised.ee • 18. veebruar 2022

Veriff pakub oma töötajatele 6-nädalast täiendavat tööpausi

Tehnoloogiaettevõte Veriff alustab sellest aastast lisa kuue nädala pikkuse tööpausi (sabbatical) pakkumist kõigile oma töötajatele, kel tööstaaži ettevõttes vähemalt 3 aastat. Tegemist on täiendava hüvega lisaks puhkuse- ja juba pakutavatele lisa tervisepäevadele.
Foto: Pixabay

Veriffi õpi- ja töötajakogemuse juhi Piret Saagi sõnul on kolm aastat idu- või kasvuettevõtte puhul paras aeg töötajatele täiendava tööpausi pakkumiseks. Ennekõike näeb ta selles võimalust töötajatel astuda hetkeks igapäeva tööst eemale - puhata nii vaimselt kui füüsiliselt -, et siis tagasi tööle naastes oma karjäärile uus hoog anda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700