Autor: Palgauudised.ee • 1. märts 2022

Uuring: töötajate leidmine on keerukam kui aasta tagasi

CV.ee korraldas jaanuaris küsitluse, et uurida tööandjate hinnanguid tööturu hetkeseisule. Uuriti, millised muutused on viimasel aastal töötajate arvu ja töötasude osas toimunud ning millised on plaanid käesolevaks aastaks.
Foto: pexels

Uusi töötajaid võeti tööle 46% ettevõtetes. Vähendamist tuli ette 7% organisatsioonides, peamiselt ettevõtte ümberkorraldamise või tulemuste langemise tõttu. Pea pooltes ettevõtetes töötajate arvu ei muudetud või siis nii vähendati kui ka suurendati.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700