Autor: Palgauudised.ee • 3. märts 2022

Personalijuhtimise tulevik sai uue suunamuutja

Eesti aktiivsed personalijuhid asutasid 28. veebruaril Eesti HR Seltsi, mis oma ligi 1400-liikmelise kogukonnaga LinkedInis on oluline personalijuhtimise valdkonna mõjutaja ja uuendaja Eestis. Seltsingu asutasid 14 personalivaldkonnaga seotud Eesti tipptegijat.
Eesti HR Seltsi asutajad.

Eesti HR Seltsiga on oodatud liituma kõik personalijuhtimisest huvituvad entusiastid: nii valdkonnas pikka aega toimetanud kui ka alles esimesi samme astuvad, aga ka need, kelle töökohustuste hulka personalitööga seonduv osaliselt kuulub või valdkonnana huvi pakub. Seltsinguga liitumine ja liikmelisus on tasuta.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700