Autor: Palgauudised.ee • 9. märts 2022

Tartu Maakohus: kaitseväe töötaja vallandamine on ebaseaduslik

Kaitseväe töötaja ebaseadusliku töölt eemaldamise vaktsineerimistõendi esitamata jätmise tõttu vaidlustas kohtus Eesti kodanike põhiõiguste eest seisev MTÜ Eesti Tsiviilallianss koostöös advokaadibürooga Pallo&Partnerid.
Foto: Raul Mee

MTÜ Eesti Tsiviilallianss ja advokaadibüroo Pallo&Partnerid pöördusid kohtusse, et saada selgust, kas Eesti Kaitseväel kui tööandjal oli õigus üles öelda töötajaga sõlmitud tööleping selle pärast, et töötaja ei esitanud COVID-19 vastu tehtud vaktsineerimise tõendit. Tõendi esitamise kohustus tulenes Kaitseväe juhataja 31.08.2021 käskkirjast nr 162.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700