Autor: Palgauudised.ee • 14. märts 2022

15. märtsist kaob COVID-tõendi esitamise nõue

Valitsus otsustas tänasel videoistungil kaotada homsest, 15. märtsist, COVID-tõendi esitamise nõude ja avalikes siseruumides kella 23 piirangu, sest eelneva kümne päeva jooksul haiglasse jõudnud sümptomaatiliste COVID-19 patsientide keskmine arv päevas langes alla 25.
Foto: Pixabay

„COVID-kontrollimeetmete leevendamises pole kunagi olnud küsimus kas, vaid millal. Ja nüüd on see aeg käes - epidemioloogiline olukord on selgelt paranemas ja olukord haiglates on stabiliseerumas. Nii on meil võimalik praegu loobuda COVID-tõendi esitamisest ning kaotada senise kellaajapiirangu meelelahutusasutustes. Kõik inimesed saavad käia kultuuri- ja meelelahutusüritustel, toitlustusasutustes ja mujal, sõltumata vaktsineerimis- ja läbipõdemistõendi olemasolust,“ rääkis ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700