Autor: Külli Reino, raamatupidaja.ee toimetaja- projektijuht • 16. märts 2022

Vaata, kui palju teenisid raamatupidamistöötajad IV kvartalis 2021

Missugune oli raamatupidajate, pearaamatupidajate ja raamatupidamistöötajate palk 2021. aasta viimases kvartalis? Vaatame, kellel on palk tõusnud, kellel lagenud ja millises piirkonnas on valdkonna töötasu kõrgeim.
Foto: Pixabay

Esmalt vaatme üle, keda raport hõlmab.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700