Autor: Palgauudised.ee • 17. märts 2022

Jõustusid töökeskkonna bioloogiliste ohutegurite määruse muudatused

Alles eelmise aasta augustis muudeti ja täiendati seoses covid viirusega Vabariigi Valitsuse määrust „Bioloogilistest ohuteguritest mõjutatud töökeskkonna töötervishoiu ja tööohutuse nõuded“.
Foto: Pixabay

Kuid praktikas tekkisid probleemid määruse rakendamisega ning teadusuuringutest nähtub, et COVID-19 haiguse läbipõdemine ja vaktsineerimiskuuri läbimine ei anna haigestumise vastu sellist immuunsust, mis välistaks nakatumise. Nii nagu ka teiste viirushaiguste puhul, pärast läbipõdemist või vaktsineerimist väheneb aja jooksul inimesel tekkinud immuunsus, mis tähendab, et ta võib uuesti haigestuda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700