Autor: Palgauudised.ee • 17. märts 2022

Jõustusid töökeskkonna keemiliste ohutegurite määruse muudatused

15. märtsist 2022. a jõustusid Vabariigi Valitsuse määruse „Ohtlike kemikaalide ja neid sisaldavate materjalide kasutamise töötervishoiu ja tööohutuse nõuded ning töökeskkonna keemiliste ohutegurite piirnormid“ muudatused.

Muudatused puudutavad määruse lisa ehk töökeskkonna keemiliste ohutegurite piirnorme ning selle tulemusel eemaldati nimekirjast ohtlikud kemikaalid, mis olid seni lisas välja toodud dubleerivalt (sama aine oli erinevate nimetustega kaks või enam korda). Liigsete ainete eemaldamisega tagatakse parem ülevaade ainete kehtivatest piirnormidest ja märgetest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700