Autor: Maret Maripuu • 17. märts 2022

Maret Maripuu: tööandjatel tasub nüüd riskianalüüs üle vaadata

Maret Maripuu.
Foto: Erakogu
Kui tööandja jõudis riskianalüüsi tulemusel järeldusele, et teatud töid võivad teha ainult töötajad, kes on COVID-19 vastu vaktsineeritud või haiguse läbi põdenud, siis see nõue kehtib ja seda saab muuta ainult tööandja, kirjutab tööinspektsiooni peadirektor Maret Maripuu.

Kaks aastat tagasi, märtsis 2020 kuulutas valitsus välja eriolukorra. Algas aeg, kui COVID-19 reguleeris suurt osa meie elust. Kehtima hakkasid erinevad piirangud, mis tõsiselt häirisid tööelu ning majandustegevust, rääkimata tõsistest kahjudest inimeste tervisele ning meie tervisesüsteemile.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700