Autor: Palgauudised.ee • 28. märts 2022

1. aprillist tõusevad erihoolekande töötajate palgad

1. aprillist tõstetakse erihoolekandeteenuste hindasid, mis võimaldab tõsta ka erihoolekande töötajate palkasid kuni 19%.
Foto: Pixabay

2022. aastal tõstetakse erihoolekandeteenuste maksimaalseid hindasid kahel korral – 1. jaanuaril ja 1. aprillil. Kuna erihoolekandeteenuste puhul on palgakomponent osa teenuse hinnast, on teenuste hindade tõstmise eesmärk eelkõige võimaldada erihoolekandeteenuse pakkujatel tõsta töötajate palkasid.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700