Autor: Äripäeva Infopank • 4. aprill 2022

Juhid prognoosivad aasta lõpuks 9%list palgakasvu

Äripäeva Infopanga poolt läbi viidud küsitluse kohaselt prognoosivad juhid aasta lõpuks keskmiselt 9%list palgakasvu.

Kõige kiiremat, keskmiselt 10%list palgakasvu prognoosivad mootorsõidukite müüjad ja raamatupidamisbürood. Neile järgnevad programmeerimine 9,7% ning advokaadi- ja inseneribürood 9,4%. Kõige madalam keskmise palga kasvuprognoos on ehitusmaterjalide tootmises – 8%.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700