Autor: Kristel Abel • 29. märts 2022

Tööinspektsioon: tööõnnetuse järel tuleb töökeskkonna riske ümber hinnata

Tööinspektsioon kontrollis, kuidas tööandjad uurisid oma ettevõttes juhtunud tööõnnetust. Tulemused näitasid, et tööõnnetustest tehakse pigem lühiajalisi järeldusi.
Foto: Tööinspektsioon

Tööandja peab uurima kõiki tema ettevõttes juhtunud tööõnnetusi, et selgitada välja, miks õnnetus juhtus ning viia sisse muudatused, et samalaadsed juhtumid enam ei korduks. Tööõnnetust tuleb uurida kümne tööpäeva jooksul. Tööinspektsioon otsustab tööõnnetuse kohta laekunud info põhjal, kas on vajadus seda juhtumit täiendavalt uurida.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700