Autor: Palgauudised.ee • 1. aprill 2022

Aprillist suureneb miinimumelatis

1. jaanuaril jõustus uus miinimumelatise arvutamise valem. Olulisel kohal selles valemis on tarbijahinnaindeksiga seotud baassumma ja Eesti keskmine brutopalk, mis möödunud aastal mõlemad suurenesid. Seetõttu suureneb esimest aprillist ka seadusejärgne miinimumelatis.
Foto: Pixabay

„Seadusjärgne miinimumelatis põhineb uuringutel, muutuvatel majandusnäitajatel ja arvestab perede erinevat majanduslikku võimekust. On loomulik, et kui maailm meie ümber muutub, tuleb kõigil üle vaadata ka oma kohustused,“ sõnas justiitsminister Maris Lauri.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700