Autor: palgauudised.ee • 7. aprill 2022

KKK: töölepingu ülesütlemine - töötaja ei tule tööülesannetega toime

Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Kristi Sild selgitab, kuidas saab tööandja töölepingu üles öelda, kui tööta ei tule toime tööülesannete täitmisega.

Lugeja küsib: Tööandja soovib töötajaga töölepingut lõpetada § 88 lg 1 p 2 järgi. Tööandja väidab, et töötaja ei tule tööülesannetega toime. Varem ei olnud ühtegi kirjalikku noomitust tehtud. Töövestlusel ütles töötaja, et ta ei ole varem tööd teinud ja tööandjaga oli kokkuleppe, et töötaja õpib protsessi käigus. Ka katseaja jooksul ei olnud ühtegi kirjalikku märkust. Kas peab olema kirjalikult fikseeritud, et töötaja ei tule tööülesannetega toime ja kui palju noomitusi/märkusi peab olema, et saaks TL antud § järgi lõpetada?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700