Autor: Külli Reino, palgauudised.ee toimetaja • 7. aprill 2022

TOP 10: palgauudised.ee lugejate enim loetud lood märtsikuus

2022. aasta keeruline kolmas kuu on läbi saanud ja teeme ülevaate, millised olid palgauudised.ee lugejate kõige enam tähelepanu pälvinud lood märtsikuus. Vaata üle, kas teised lugejad leidsid midagi olulist, mis sul on jäänud kahe silma vahele.
Foto: Ergo Sander

1) Vaata, kui palju teenisid raamatupidamistöötajad IV kvartalis 2021

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700