Autor: Palgauudised.ee • 20. aprill 2022

CV-Online'i uuring: 70% vastanutest ei karda võõrtööjõu sisenemist tööturule

Värskest CV-Online’i uuringust selgub, et tööealistel eestlastel ei ole valdavalt hirme seoses sisserändajate tööle asumisega Eestis. Peamiste võõrtööjõu eelistena nähakse tööjõupuuduse vähenemist, lisanduvaid uusi oskusi ja teadmisi, ning mitmekesisemat tööturgu.
Ukraina sõjapõgenikud Tallinki laeval
Foto: Liis Treimann

Võõrtööjõu uuringu kokkuvõte baseerub CV-Online’i poolt aprillis 2022 läbi viidud küsitlusel, millega uuriti tööealiste eestlaste seisukohti võõrtööjõu suhtes. Uuringus osales 4330 vastajat, kellest enamik on tööealised inimesed erinevatest tegevusvaldkondadest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700