Autor: Advokaadibüroo Cuesta vandeadvokaat Eva Mägi ja jurist Brigitta Jõgi • 28. aprill 2022

Muudatused õigusaktides (aprill 2022)

Õigusaktide muudatustega täiendati senist elatisabi määramise ja maksmise regulatsiooni, muudeti teises riigis autovedu teostava autojuhi töötasu tingimusi ning muudeti ka investeerimisühingute juhtide ja juhtivtöötajate palkade maksmise tingimus.
Cuesta Advokaadibüroo vandeadvokaat Eva Mägi

SEADUSEMUUDATUSED

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700