Autor: Margot Vent • 21. aprill 2022

Soome hooldustöötajad ähvardavad massiliste töölt lahkumistega

Soomes kuu algul streiki alustanud hooldustöötajate organisatsioonid teatasid streigi teise osa ärajätmisest, ent alustavad ettevalmistusi massilisteks töölt lahkumisteks, kuna koostatav patsiendiohutuse seadus võtaks neilt õiguse streikida.
Soome hooldustöötajad ähvardavad massiliste töölt lahkumistega.
Foto: Shutterstock

Soome tervishoiu- ja sotsiaalteenuste liidu (Tehy) ja Soome kutseliste õdede liidu (SuPer) kavandatud massiliste töölt lahkumiste näol oleks tegu väga erandliku aktsiooniga," ütles ühiskonna ajalooga tegelev Ida-Soome ülikooli dotsent Tapio Bergholm.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700