Autor: Palgauudised.ee • 22. aprill 2022

Üle poole ettevõtetest on valmis värbama sõjapõgenikke

CV-Online´i uuringu järgi on lausa 56% vastanud ettevõtteist valmis värbama sisserändajaid. Nende värbamise peamised ajendid on ettevõtete töömahu suurenemine (50,8%), tööjõupuudus tööturul (41,5%) ja soov aidata sisserändajatel tööturule siseneda (38,5%).
Osa ettevõtteid valmis pakkuma ka transporti tööle ja koju, mis võimaldab sisserändajal otsida töökohta oma kodukohast kaugemal
Foto: Andras Kralla

Võõrtööjõu uuringu kokkuvõte põhineb CV-Online’i (CV.ee) aprillis 2022 korraldatud küsitlusel, millega uuriti tööandjate valmisolekut sisserändajaid värvata ja mida on nad valmis omalt poolt pakkuma. Uuringus osales 231 ettevõtet eri tegevusvaldkondadest.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700