Autor: Palgauudised.ee • 23. aprill 2022

Kuidas tõmmata oskuslikult piir töö ja muu elu vahele?

EBSi podcasti „Satelliit“ värskes episoodis räägivad tööandjate keskliidu tegevjuht Arto Aas ja psühholoog Elina Kivinukk erinevatest paindlikkuse vormidest tööturul ning sellest, miks on oluline osata tõmmata piir töö ja muu elu vahel. Juttu tuleb sellestki, kui oluline on selle kõige keskel piisav uni.
Siiri Liiva, Elina Kivinukk ja Arto Aas

„Ma usun küll, et nii suhtumine kui teadlikkus on viimaste aastatega oluliselt muutunud – seda nii töötajate kui tööandjate vaates – ning pigem paindlikkuse, vabaduse ja isikliku vastutuse suunas. Enam ei ole nii tähtsad nn tagumikutunnid ja kellast kellani kohale ilmumine, vaid pigem see, et asjad on õigel ajal tehtud ja hästi tehtud,“ hindab EBSi podcasti 29. episoodis Eesti Tööandja Keskliidu tegevjuht Arto Aas, kuivõrd Eesti tööturul teadvustatakse praegu töö ja muu elu tasakaalu.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700