Autor: Palgauudised.ee • 28. aprill 2022

KKK: kui palju võib töötaja vanemapuhkuse ajal koju-tööle pendeldada

Tööinspektsiooni juhtiv nõustamisjurist Sandra Kuus selgitab, kuidas saab kasutada vanemapuhkust ja jagatavat vanemahüvitist.

Lugeja küsib: Jagatavat vanemahüvitist on võimalik saada 475 päeva ulatuses ja kasutada kalendripäevade kaupa. Mis see reaalsuses tööandja jaoks tähendab? Kui palju võib töötaja siis koju-tööle pendeldada? Kui palju peab talle vastu tulema?

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700