Autor: Laura Saks • 5. mai 2022

Kopsaka lisatasu teenisid koroonarinde ametnikud: mõni tund und ja jälle uus pikk tööpäev

Terviseameti töötajad on koroona tõttu pidanud kõvasti ületunde tegema, mis nähtavasti kajastub ka lisatasu saajate TOPis.
Foto: Liis Treimann
Suurimate riigiametnike lisatasu saajate hulka kuuluvad suuresti terviseameti ja vangla töötajad. Terviseameti Lõuna regiooni juht Tiia Luht ütles, et sai pärast kahte aastat esimest korda alles mõni nädal tagasi puhata.
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700