Autor: Palgauudised.ee • 3. mai 2022

Töökeskkonna riskide hindamine säästab töötajate tervist ja ohutust

Hea töökeskkond algab riskide hindamisest. Tööinspektsioon lõi tööandjatele abiks digitaalse töövahendi, et riske oleks lihtsam hinnata.

Riskianalüüsi töövahendis saab tööandja valida tegevusala ning töövahend toob seejärel välja sellel tegevusalal enamlevinud ohud ning meetmed nende maandamiseks. Tööandja saab valida, kas pakutud riskid tema ettevõttes esinevad. Valikute põhjal genereerib süsteem tegevuskava, mille abil riske maandama asuda.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700