Autor: Andres Pulver • 4. mai 2022

Tapa tõmbas lubatud palgatõusule pidurit

Kuigi märtsi viimasel päeval üle kivide ja kändude vastu võetud Tapa vallaeelarve näeb ette palgatõusu vallavalitsuse ja valla allasutuste töötajatele tagasiulatuvalt aasta algusest, siis vallavalitsuse 20. aprilli korralduse kohaselt pole see sugugi nii.
Palgatõus Tapa vallas lükkus 1. jaanuarilt 1. aprillile.
Foto: Liis Treimann

Tapa vallavalitsuse finantsosakonna juhataja Helen Ruberg selgitas, et aasta esimese kvartaliga laekus tulumaksu veidi üle 24 protsendi prognoositust. Ehk siis – veerandi aastaga veerandit tulumaksust ei laekunud.

„On alust arvata, et vallaeelarve tulu laekub kavandatust vähem ja kulud on kavandatust suuremad,“ sõnas finantsosakonna juhataja.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700