Ainult tellijatele
Autor: Kristel Härma • 9. mai 2022
Ainult tellijatele

Toppama jäänud töötamise reeglite muudatused panevad ettevõtjad mängima hallil alal

Ain Käpa sõnul on olukord hotellide ja restoranide jaoks keeruline, kuna noori õppivaid inimesi üheaegselt paindlikult ja legaalselt palgata on võimatu.
Autor: Andras Kralla
Töötamise reeglite paindlikumaks muutmine jääb pidevalt toppama, kuna tööandjad ja ametiühingud ei jõua üksmeelele. Seni peavad nii mõnedki tööandjad tegutsema hallil alal või isegi täiesti selgelt seadust rikkuma.

Viimastel kuudel on pidanud tööandjate, ametiühingute ja sotsiaalministeeriumi esindajad läbirääkimisi teemadel, mis eeskätt puudutavad tööaega. Jõutud on aga ummikusse. Arutelu jätkub esmaspäeval, kui ühe laua taha istuvad tööandjate ja ametiühingute esindaja koos tervise- ja tööminister Tanel Kiigega.

Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Lugemiseks logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Juhime tähelepanu, et Sul on õigus keelata oma kontaktandmete kasutamine samasuguste toodete või teenuste otseturustuse tegemiseks võttes Äripäevaga ühendust aadressil [email protected] või telefonil 667 0099.
Jaga lugu
Palgauudised.ee toetajad:
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700