Autor: Kristel Härma • 9. mai 2022

Toppama jäänud töötamise reeglite muudatused panevad ettevõtjad mängima hallil alal

Ain Käpa sõnul on olukord hotellide ja restoranide jaoks keeruline, kuna noori õppivaid inimesi üheaegselt paindlikult ja legaalselt palgata on võimatu.
Foto: Andras Kralla
Töötamise reeglite paindlikumaks muutmine jääb pidevalt toppama, kuna tööandjad ja ametiühingud ei jõua üksmeelele. Seni peavad nii mõnedki tööandjad tegutsema hallil alal või isegi täiesti selgelt seadust rikkuma.

Viimastel kuudel on pidanud tööandjate, ametiühingute ja sotsiaalministeeriumi esindajad läbirääkimisi teemadel, mis eeskätt puudutavad tööaega. Jõutud on aga ummikusse. Arutelu jätkub esmaspäeval, kui ühe laua taha istuvad tööandjate ja ametiühingute esindaja koos tervise- ja tööminister Tanel Kiigega.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700