Autor: Alice Salumets, Rödl & Partner Advokaadibüroo vandeadvokaat • 10. mai 2022

Muudatused töölepingus seoses töötaja pikemaajalise töötamisega väljaspool Eestit

Üha rohkem ja rohkem tööandjaid saadab oma töötajaid mõneks ajaks, ajutiselt välismaale tööle. Kui päevaraha maksmise ja kulude kandmise korraldamisel seejuures üldjuhul ei eksita, siis alati ei pruugita pöörata tähelepanu sellele, kuidas töötaja ajutist välismaal töötamist töölepingus vormistada.
Foto: Meeli Küttim

Töötaja ajutine töötamine välismaal tuleb töölepingus kajastada eritingimusena.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700