Autor: Palgauudised.ee • 10. mai 2022

Riigikogu võttis muutmata kujul vastu välismaalaste seaduse muudatused

Riigikogu võttis muutmata kujul vastu presidendi poolt välja kuulutamata jäetud välismaalaste seaduse ja välismaalasele rahvusvahelise kaitse andmise seaduse muutmise seaduse (241 UA), mis korrastab välismaalaste Eestis töötamise reegleid ning Eestis viibimise, õppimise ja siia elama asumise tingimusi.
Foto: Pixabay

Muudatustega kehtestatakse kolmandatest riikidest pärit inimestele töörändeks paindlikumad reeglid, sealhulgas lihtsustatakse Ukraina sõjapõgenike tööturule kaasamist.

Liitu Palgauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianPalgauudised.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoPalgauudiste toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanPalgauudised.ee turunduslahenduste müügijuht Tel: 53 315 700